xx3D8A6405Ik ben geboren en getogen in Lopik (omgeving Utrecht). Opgegroeid in een aannemersfamilie ging ik al van kinds af aan mee de steigers op. Mijn familie en ik zijn maar liefst 7 keer verhuisd, misschien is daar wel mijn liefde voor huizen ontstaan. Als klein mannetje wilde ik al makelaar worden. Ik ging bouwkunde, management en makelaardij studeren. Na m’n studie heb ik 6 jaar lang op een makelaarskantoor gewerkt, al mijn diploma’s gehaald en de kneepjes van het vak geleerd. In 2016 besloot ik als zelfstandig aankoopmakelaar aan de slag te gaan.

Zelf heb ik een paar jaar geleden mijn eerste huis gekocht. Een ‘opknapper’ die ik verbouwd heb met hulp van familie en vrienden. Na hier met heel veel plezier gewoond te hebben zijn Dina (verkoopt) en ik verhuist naar het schone Vleuten. Tegen het prachtige gebied van Haarzuilens aan hebben wij een nieuwbouwwoning gekocht. We genieten nog steeds van de stad, maar nu ook meer van de natuur: voor ons het beste van twee werelden. Wij weten dus alles over wonen in het een oud en een nieuw huis!

In contact komen met Thomas


Waarom een aankoopmakelaar?

Wanneer je ziek bent, ga je naar de dokter. Wil je zelf een huis bouwen, dan schakel je een architect in. Wil je een nieuwe hypotheek, dan laat je je adviseren door de bank. Wil je een huis aankopen, een van de grootste uitgaven van je leven, waarom is het dan niet vanzelfsprekend om een aankoopmakelaar in te schakelen?

Het kopen van een huis is leuk als je niet verdwaald in alle zaken die uit een onverwachte hoek op je pad kunnen komen. Aankoopbegeleiding is een dienst waarin je begeleidt wordt in de spannende tijd tijdens het kopen van een huis. Een goede aankoopmakelaar doet beroep op zijn netwerk waardoor hij je kans het juiste huis te vinden vergroot. Hij staat aan jouw kant, je kan hem alles vragen. Hij adviseert jou over de juridische- en bouwkundig aspecten, over de onderhoudsstaat en omgeving van de woning. Door zijn marktkennis bepaalt hij de waarde van het huis voordat je samen een bod uitbrengt, je weet dus dat je niet te veel betaald. Een aankoopmakelaar bespaart je een hoop stress, uitzoek-werk en tijd. Neem je een aankoopmakelaar in de hand dan kies je voor service, rust en zekerheid.


Waarom Thomas als jouw aankoopmakelaar?

Ik ben gespecialiseerd aankoopmakelaar. Tijdens mijn loopbaan in de makelaardij merkte ik al snel dat ik het meeste plezier had in het begeleiden van mensen in het spannende traject van het aankopen van een woning. Zoveel plezier dat ik besloot om daar helemaal mijn vak van te maken. Het adviseren van klanten in de keuze die heel bepalend is voor hun leven in de komende tijd geeft me veel voldoening.

Door mijn bouwkundige achtergrond en inmiddels 11 jaar ervaring in de makelaardij kan ik je goed helpen. Ik neem alle tijd voor je en weet hoe belangrijk het is snel te schakelen.

Voor mij is “vertrouwen” het sleutelwoord. Ik vind het belangrijk om op een informele manier samen te werken. Ik leer je graag kennen, sta in het hele proces naast je en samen kijken we wat het beste huis is voor jou.

In contact komen met Thomas 

Lees mijn blogs met aankoop-tips.