Thomas doet het niet alleen.

We stellen je graag voor aan ons team!


Voorstelrondje:

Aankoopmakelaar Jordi


Jordi houdt zich net als Thomas bezig met de aankoop-tak.

Naast klanten in Utrecht is hij bezig een nieuwe vestiging op te zetten in Rotterdam. Jordi woont in Reeuwwijk met zijn vrouw en twee kids.


Makelaar Jolanda

Jolanda en Dina verzorgen samen de verkoop van je huis. Jolanda houdt, net als wij, van mensen en huizen. Ze heeft al op verschillende makelaarskantoren gewerkt en neemt die ervaring mee. Ze wil graag mensen op een fijne laagdrempelige manier helpen en haalt veel plezier uit persoonlijk contact, daarom past ze ook zo goed bij ons kantoor.

Jolanda is geboren en getogen in Bussum, daar woont ze met haar man en twee kindjes.


Verkoopmakelaar Dina

Dina, de vriendin van Thomas kan je helpen met de verkoop van je huidige huis. Ben jij ook op zoek naar iets nieuws maar moet je ook nog zelf je huis verkopen? Dan komen wij graag samen langs om je meer te vertellen over ons “relaxed verhuizen” aanbod.

Wil je hier meer over weten over Dina en zijn werkwijze, dan kun je het beste op haar eigen website een kijkje nemen.

Office manager Helga

Helga heeft al ruim 12 jaar ervaring in de makelaardij. Ze houdt van regelen en is een echte doorpakker. Zij gaat de bezichtigingen voor je huis inplannen, beantwoord vragen van potentiële kopers en maakt de koopakte op . Heb je een korte vraag en krijg je Dina niet te pakken? Helga weet het!

Helga is een doorpakker met een flinke dosis humor. Ze is de spin in het web en met haar ervaring zorgt ze dat alles op rolletjes loopt! Naast Helga’s kunde en ervaring is ze een hele fijne collega om mee samen te werken.

Helga woont met haar vriend in Houten, ze komt uit Utrecht en kent de stad nog altijd op haar duimpje.


Commerciële binnendienst medewerkster Inge

Onze jongste collega, Inge! Ze ondersteunt ons hele team in de breedste zin van het woord. Ze is erg klantgericht en wil iedereen altijd helpen.

Inge heeft net haar HBO opleiding aan het TIO afgerond en is klaar voor een nieuw avontuur. Bij ons leert ze alles over de makelaardij en ondertussen is ze bezig met de makelaarsopleiding bij het SVM NIVO.

Inge is in haar studententijd in Utrecht komen wonen, ze heeft daar zelf een appartement gekocht en geniet nu dagelijks van de bruisende stad!


“Zo, dat zijn wij! We maken graag kennis met jou en horen hoe we jou kunnen helpen!”