willemijn en thijs aankoopklanten thomas de aankoopmakelaar.png

Thijs en Willemijn

Thomas wist, na onze eerste kennismaking, gelijk waar we naar opzoek waren. Binnen 4 maanden hebben wij ons droomhuis gekocht! Zeker in deze markt is het fijn om iemand te hebben die een realistisch beeld heeft van de huizen en de prijzen en daar ook eerlijk over is. Als we ooit nog eens gaan verhuizen, bellen wij Thomas zeker weer!

————————————————————————————————————————————————————————

Anne en midas aankoopklanten thomas de aankoopmakelaar.pngMidas en Anne

Na een aantal maanden zelf in Utrecht gezocht te hebben naar een huis hebben we uiteindelijk besloten om de hulp van Thomas in te schakelen. Thomas heeft ons erg goed geholpen en had altijd een goede kritische blik wanneer we een huis gingen bezichtigen. Ook raadde hij ons af en toe af om ergens te gaan kijken, dit scheelde ons erg veel tijd.
Uiteindelijk hebben we via een kennis/conculega van Thomas dan toch een huis gevonden. Omdat dit wat lastige (juridische/financiële) constructies met zich meebracht was het fijn dat Thomas ons door dit traject begeleidde. De wijze van communiceren, de persoonlijke en laagdrempelige benadering en de bereikbaarheid van Thomas maken het fijn om met Thomas je zoektocht naar een huis te doen!
Al met al erg tevreden!
————————————————————————————————————————————————————————
Koen en Annika aankoopklanten Thomas de aankoopmakelaar

Koen en Annika

Wekelijks contact gehad tijdens de bezichtigingsperiode. Konden vaak eerder bij huizen kijken dan andere. Tijdens vakanties was Thomas ook goed bereikbaar. Samen een goede strategie besproken waardoor we redelijk snel een mooi huis hebben kunnen aankopen in een krappe markt.

————————————————————————————————————————————————————————
Zhong en Julanda aankoopklanten Thomas de aankoopmakelaar.png


Zong Hong en Julanda

Met Thomas is het gelukt om in de buurt van ons werk een geschikte huis te vinden voor ons gezinnetje.

————————————————————————————————————————————————————————

Bas en Merel aankoopklanten van thomas de aankoopmakelaar.png

Bas en Merel

Thomas heeft ons in het hele proces zeer goed geholpen. Als starters zijn wij nieuw op de markt en Thomas heeft ons hier wegwijs in gemaakt, onze voorkeuren duidelijk gemaakt en aan de hand daarvan potentiele huizen voor ons geselecteerd en met resultaat!

————————————————————————————————————————————————————————
ellen aankoopklant thomas de aankoopmakelaar

Ellen

Na al enige tijd zelf op zoek te zijn naar een woning, had ik samen met Thomas binnen een maand een woning gevonden! De communicatie liep erg fijn. Thomas reageert erg snel, en denkt ook goed met je mee. Hij geeft ook het gevoel alle tijd en ruimte voor je te hebben om je te begeleiden. Zeker een aanrader!
————————————————————————————————————————————————————————
Foto met klanten Michelle en Dave kopie.png

Michelle & Dave

Na een lange zoektocht in verschillende plaatsen hebben we met de hulp van Thomas een heel fijn huis gekocht in Lopik.
En dankzij zijn onderhandelingen zelfs ónder de vraagprijs!
Tijdens het hele proces was er een heldere communicatie en hij wees ons altijd op de (on)mogelijkheden van de woningen die we gingen bekijken. Wij zijn héél blij met zijn hulp en kunnen niet wachten tot we kunnen beginnen met klussen.


—————————————————————————————————————————————

Foto met klanten Bram en Ieke kopie

Bram & Ieke

Vorige week hebben wij de sleutel van ons prachtige huisje in Ondiep gekregen. Daar ging best een pittige zoektocht aan vooraf waar Thomas ons ontzettend goed bij geholpen heeft. Hij is alle bezichtigingen meegegaan en heeft bij elk huis kritisch meegedacht: is het in goede staat, moet er veel verbouwd worden, zo ja, wat zijn de kosten daarvan, is het een reële prijs, enzovoorts. Het gaf ons een heel prettig gevoel dat er iemand met een deskundig en kritisch oog meekijkt én meedenkt. Daardoor hadden wij een heel realistisch beeld van het huis dat we gekocht hebben en de verbouwing waar we mee starten. En ook niet onbelangrijk: we kochten het huis onder de vraagprijs (ja, echt!). Thomas, ontzettend bedankt!

—————————————————————————————————————————————
Aankoopklanten Ans en Julia

Ans, Anton en Julia

Makkelijk contact, goed op de hoogte van de markt in Utrecht, snelle acties en een mooi resultaat! Zonder Thomas de Aankoopmakelaar had de zoektocht nog wel even kunnen duren. Tevreden.

———————————————————————————————————————————Aankoopklant Andreas

Andreas

Ik ben goed geholpen door Thomas, als nieuwkomer in de woningmarkt wist hij mij goed advies te geven over de mogelijkheden die ik had. Zijn pro-actieve werkhouding zorgde er voor dat we veel woningen konden bezichtigen en uiteindelijk een goede keuze konden maken. Zeker aan te bevelen.

—————————————————————————————————————————————–

Foto aankoopklanten Rob en Inge.png

Rob & Inge

Thomas heeft ons geholpen bij de aankoop van onze eerste woning in Utrecht, en met succes! We zijn ontzettend tevreden met het advies dat hij ons heeft gegeven over bezichtingen en biedingen, en alle werkzaamheden die hij ons uit handen heeft genomen rondom de aankoop. Thomas is een makelaar met een persoonlijke benadering, een goede kritische blik en advies op maat, ook wat een mogelijke verbouwing betreft. We zouden zeker weer met hem in zee gaan in de toekomst!

—————————————————————————————————————————————–

Foto aankoopklant Milou.png

Milou

Uitstekende onderhandeling en resultaat! Thomas is zeer meedenkend, ontzorgt je bij de biedingen, afspraken en onderhandelingen. fijne communicatie gedurende mijn gehele zoektocht. Uiteindelijk voor een goede prijs mijn huis kunnen kopen!

Foto aankoopklant Bart en Karen.png

Bart en Karen

Thomas is altijd bereikbaar, ook in avonden en weekend. Hij denkt met je mee en komt met goede tips.

——————————————————————————-——————————————————

Aankoopklanten Bruno en Veerle 

Bruno en Veerle

Wij zijn hartstikke tevreden over de diensten van Thomas. Hij is zeer betrokken, geeft veel goede adviezen en denkt met je mee (o.a. wat zijn de verbouwingsmogelijkheden, welk onderhoud kun je binnenkort verwachten, wat past bij je?) en is hierin realistisch en concreet. Thomas houd zich aan gemaakte afspraken, reageert en handelt snel en houd je goed op de hoogte van de te ondernemen actiepunten en ontwikkelingen. Omdat mijn partner niet de Nederlandse taal beheerst moest Thomas met aardig wat Engelse vaktermen komen en veel uitleggen, dit ging hem zeer goed af en waren we erg blij mee. Al met al, hadden we het niet zonder zijn hulp willen doen ook omdat hij je echt het vertrouwen geeft dat de koop in goede handen is. Hij is zeker een aanrader als je een persoonlijke maar ook professionele makelaar zoekt

—————————————————————————————————————————————-

Gregor en Clémencefoto aankoopklant Gregor En Clemence

Ik kan alleen maar goede dingen over Thomas zeggen. En schrijf ook deze review met plezier. Thomas heeft met ons 1.5 jaar lang naar een huis helpen zoeken in de moeilijke huizenmarkt in Utrecht.  Eerst dacht ik dat het tarief hoog was, maar hij is erg gedreven en staat altijd voor je klaar en heeft bij de aankoop enorme waarde getoond (zonder hem hadden wij dit droomhuis niet gehad).
Thomas geeft een zeer persoonlijke ondersteuning en kan je helpen bij alle bijzaken. Wat veel onzekerheid weg neemt bij het zoeken en de aankoop. Hij is erg vertrouwd en gerespecteerd in de markt wat een enorm voordeel kan zijn voor het zoeken en de aankoop in zo een concurrerende markt.
Ook heeft hij een goed verstand van verbouwingen en oude panden, en hij kan je dus helpen bij een juist huis uitkiezen. Alles gezegd, enorme aanrader!
———————————————————————————————————————————————————————
——————————————————————————————————————————————————————-

Aankoopklanten Alexandra en Lisa.pngMarjolein en Richard

Na 12 jaar je huis verkopen en een nieuw huis aankopen is niet niks. We zijn er samen gestart, de kinderen zijn er geboren, maar ook juist om die reden moet je een keer afscheid nemen van je stek en groter gaan wonen.
Goede begeleiding daarin is daarom heel fijn. Iemand die met je meekijkt, de emotie uit bezichtigingen weet te halen door de goede vragen te stellen. Sparren of je iets aan het huis of omgeving de komende jaren echt niet zo hinderlijk vindt, maar ook de mogelijkheden laat zien van iets waar je zelf niet zo snel doorheen kijkt. Daarnaast is de markt zo snel, voordat je het huis op Funda ziet is het al verkocht.Als je dan uiteindelijk je droomhuis ‘bijna’ hebt gevonden, maar ziet dat het huis van de buren nog beter bij je past, dan is het geweldig dat Thomas alle contacten met andere makelaars heeft en deze benut. Een paar maanden later, nadat wij tegen Thomas zeiden tijdens een bezichtiging “als de buren het nou verkopen dan is dat huis voor ons”, rinkelt te telefoon. Thomas aan de andere kant van de lijn; “weet je nog dat we toen zeiden als de buren het huis gaan verkopen… Nou, die buren gaan vrijdag op Funda, maar jullie mogen nu al komen kijken”.
De volgende avond konden we het huis bezichtigen en was het huis diezelfde avond nog van ons zonder dat het ooit op Funda heeft gestaan. Daarna volgt het traject van het koopcontract en alle formaliteiten waar je als leek niet heel veel verstand van hebt, maar waar Thomas op alle details let zodat de afronding bij de overdracht vloeiend verloopt. Een enorme zorg minder waardoor wij met heel veel plezier kunnen terugdenken aan de periode van de verhuizing.
——————————————————————————————————————————————————————–

Aankoopklant dochter Wim.png

Wim

Ik leerde Thomas kennen op de Jaap Edendreef in Utrecht en hij snapte meteen dat ik iets anders zocht voor mij dochter die ging studeren in Utrecht. Thomas is met niet aflatende energie langs diverse panden gegaan en uiteindelijk is het gelukt een studio in Wittevrouwen te kopen die echt perfect is voor mijn dochter. Met blanco vertrouwen ging ik met Thomas in zee en ik ben blij dat ik heb gemerkt dat er nog mensen zijn die gewoon hun stinkende best voor je doen. Bedankt Thomas!
———————————————————————————————————————————————————————
Aankoopklant Mervyn.png

Mervyn

 Ik ben op zoek gegaan naar eenhuis in Utrecht, en hierbij was Thomas mijn aankoopmakelaar. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Meerdere huizen hebben we bekeken voordat ik mijn appartement in Lunetten gevonden had. Ik kon altijd bellen en Thomas regelde altijd alles van bezichtigen tot onderhanden. Hierbij viel het me op dat Thomas veel verstand van de markt had. Thomas was er altijd bij en hielp me om kritisch na te denken over wat ik precies wilde.
———————————————————————————————————————————————————————
Aankoopklanten Robert en Astrid.png

Robert en Astrid

We hadden een huis gevonden op Funda en hebben toen Thomas gevraagd om ons te helpen bij de verdere aankoop. Door de kritische blik en de vragen die hij stelde kwamen wij er echter achter dat dit toch niet het beste huis voor ons was. Enige dagen later kwamen wij een ander huis tegen. Robert is eerst gaan kijken, hij vond het wel wat. Dus wederom een 2de bezichtiging met Thomas.  Met een kritische blik bekeek hij samen met ons het huis. Gelukkig mankeerde er niets aan ons droomhuis. Direct na de bezichtiging hebben we Thomas de opdracht gegeven om te onderhandelen. Hij wist een flink bedrag van de koopsom af te krijgen. Nu wonen we al weer een half jaar in ons droomhuis.

———————————————————————————————————————————————————————
Aankoopklanten Gerald en Dafne.png

Gerald, Dafne en Levy

De aankoop van een nieuw huis is best spannend. Gelukkig waren wij vrij snel in contact met Thomas. Professioneel maar tegelijkertijd persoonlijk en vertrouwd. Thomas heeft ons goede uitleg gegeven en luisterde naar onze wensen. Ook werden wij tijdens het traject goed op de hoogte gehouden en heeft Thomas goed voor ons onderhandeld wat betreft de vraagprijs. Wat uiteindelijk geresulteerd heeft in de aankoop van ons droomhuis!

———————————————————————————————————————————————————————

Carolien en MaartenAankoopklanten Carolien en Maarten.png

Wat is het spannend zeg. Een huis kopen. En in de huidige huizenmarkt in Utrecht ook best lastig. Zonder aankoopmakelaar was elk huis wat we op Funda zagen eigenlijk al verkocht. Samen met Thomas hebben we nagedacht over wat we willen, wat we in onze toekomst zien, waar we willen wonen en hoe. Direct kregen we allerlei huisjes in onze mailbox. En al snel hadden we ons droomhuis gevonden. Of nouja, dat zouden we ervan kunnen maken. Thomas heeft een goed bouw oog en kon meerdere mogelijkheden en opties aanbieden. Even onderhandelen met de verkopende partij (Thomas dan) en het huis was van ons. Geen idee wat er op je af komt, en daarom was het echt heel prettig dat we hierbij begeleid werden. Op tijd kregen we tips en to do’s om ervoor te zorgen dat bij het tekenen van de akte alles nog steeds door kon gaan. Je eerste huis kopen is echt ontzettend spannend. Dankzij Thomas hebben we geen moment getwijfeld, en wonen we nu in ons droomhuis.
—————————————————————————————————-
—————————————————————–

Aankoopklant Bart

Bart

Thomas geeft advies op een persoonlijke manier en weet precies wat bij je past, dat vind ik erg prettig! Omdat ik graag snel in Utrecht wilde wonen heeft hij zelfs een tijdelijke huurwoning voor me geregeld. Hopelijk vinden we binnenkort een leuke koopwoning!
——————————————————————————————————————————————————————-
Aankoopklant Maarten.png

Maarten

Een erg fijne samenwerking gehad met Thomas. Zeer betrokken bij de wens(en) in zowel verkoop als aankoop en in beide een uitstekend advies gehad. Bij verkoop van de woning gezorgd voor mooie foto’s voor Funda, opzoek gegaan naar meerdere appartementen die binnen de wensen vielen en gezorgd voor een goede afhandeling bij zowel verkoop als aankoop. Persoonlijk, open, betrokken en verstand van zaken. Een echte aanrader!
———————————————————————————————————————————————————————

In contact komen met Thomas