Vacature KRMT – Makelaar

Word jij onze nieuwe makelaar?

Wat zoeken wij?

Ter uitbereiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste makelaar die op zoek is naar een nieuwe uitdaging! Je hebt passie voor het makelaarsvak, hebt een actieve houding en kan zelfstandig werken. Daarnaast ben je enthousiast, hou je van contact en stel je mensen op hun gemak. Je hebt je KRMT diploma en al een (paar) jaar werkervaring in de makelaardij. Je bent bij voorkeur minimaal 4 dagen beschikbaar.

Werken bij Dina Verkoopt en Thomas de Aankoopmakelaar

Waarom zou ik dat willen? Nou, bijvoorbeeld omdat wij een makelaarskantoor zijn gestart omdat we het echt anders wilden doen dan andere makelaars. De klant op nummer één zetten en met ze meedenken tijdens één van de spannendste maar ook stressvolle tijd in hun leven. Maar bovenal willen we met plezier voor onze klanten werken.

Hoe we dit doen? Door voor ze klaar te staan. Goede communicatie vinden we heel belangrijk. Even een klusje tussendoor omdat dit een brandje blust, of om een klant een glimlach op zijn gezicht te toveren is bij ons dan ook dagelijkse kost. Wij zijn een jong kantoor met een duidelijke doelgroep, we werken vooral voor klanten tussen de
25 – 40 jaar, daar ligt onze kracht. Laagdrempelig contact en werken op een relaxte manier zorgt ervoor dat wij allemaal met plezier naar ons werk gaan.

Even ons kantoor voorstellen

 • Thomas koopt alleen maar woningen aan, hij is de hele dag onderweg met klanten om te bezichtigen, te adviseren en te bieden.
 • Dina doet de verkoop, zij is hele dagen aan het bezichtigen en ontmoet veel nieuwe mensen. Zij houdt zich ook bezig met marketing en vindt het leuk daar extra handjes in te krijgen.
  Thomas en Dina zijn een stel en wonen samen in Vleuten. Ze zijn in verwachting van hun eerste kindje, een van de redenen dat we versterking nodig hebben.
 • Jordi, houdt zich net als Thomas bezig met de aankoop-tak, naast klanten in Utrecht is hij bezig een nieuwe vestiging op te zetten in Rotterdam. Jordi woont in Reeuwijk met zijn vrouw en twee kids.
 • Helga, zij is onze Office Manager en zij zorgt samen met Inge dat alles op kantoor op rolletjes loopt! Helga heeft een bak aan ervaring, werkt hard en is ontzettend gezellig. Ze woont samen met haar vriend in Houten.
 • Inge, onze jongste collega start in augustus bij ons. Ze is net begonnen in de makelaardij na haar opleiding op het TIO, ze woont in Utrecht.

Samen zorgen we voor een gezellige sfeer op kantoor, borrelen we regelmatig en werken met z’n allen aan een gezamenlijk doel.

Oke.. wat moet ik dan allemaal doen?

We zijn vooral opzoek naar ondersteuning van de makelaars. Iemand die kennis heeft van de makelaardij en van mensen maar nog wil groeien als makelaar. Open staat voor onze werkwijze maar wel een eigen stem heeft. Je zult in eerste instantie werkzaamheden overnemen van Dina wanneer zij met zwangerschapsverlof gaat en na haar terugkomst een vliegende keep zijn tussen haar en Thomas. Gaandeweg kun je je steeds meer ontwikkelen en bekijken welk werkgebied je het leukste vindt en krijg je je eigen opdrachten. Je werkgebied is Utrecht en omliggende plaatsen.

Je kunt aan de volgende werkzaamheden denken:

 • Verkoopbezichtigingen verzorgen
 • Aankoopbezichtigingen verzorgen
 • (Telefonisch) advies geven aan klanten
 • Koopaktes doornemen met klanten
 • Verkoop- en aankoopgesprekken voeren met potentiele klanten
 • Huizen aanmelden op Funda

Daarnaast lijkt het ons fantastisch als je elke dag met ons mee wilt denken hoe we onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Leuke, creatieve en klantgerichte ideeën zijn meer dan welkom. Vinden we ze leuk? Dan krijg je alle vrijheid om ze uit te voeren.

Wat krijg ik ervoor terug?

Genoeg! Hopen we:

 • Marktconform salaris
 • Een gezellige en fijne werkplek in Utrecht
 • 5 hele gezellige collega’s (al zeggen we ’t zelf ;-))
 • Uitdagende werkomgeving Utrecht en omliggende plaatsen

Afgezien van deze open deuren willen we ook graag met jou meedenken. Wil jij bijvoorbeeld werken combineren met je gezin? Laten we kijken naar de mogelijkheden!

Solliciteren?

Yes please!!

Nieuwsgierig of wij de juiste fit voor jou zijn? Stuur dan een mailtje naar info@dinaverkoopt.nl inclusief motivatie en CV om vervolgens een afspraak te plannen.

Thomas de Aankoopmakelaar
Thomas de Aankoopmakelaar
Wat voor hypotheek kan ik krijgen?

Voorbereiding is alles! Vandaar dat wij in ons proces altijd beginnen met de financiële check.

Meer informatie