Mijn verhaal.

xx3D8A6394

Geboren en getogen in Lopik (omgeving Utrecht).

Opgegroeid met handig

e familieleden om me heen ging ik al van kinds af aan mee de steiger op. Mijn familie en ik zijn maar liefst 7 keer verhuist, misschien is daar wel mijn liefde voor huizen ontstaan. Als klein mannetje wilde ik al makelaar worden. Ik ging bouwkunde, management en makelaardijleer studeren. Na m’n studie heb ik jarenlang met veel plezier op een makelaarskantoor in IJsselstein gewerkt, al mijn diploma’s

gehaald en de kneepjes van het vak geleerd. Zelf heb ik een paar jaar geleden mijn eerste huis gekocht en helemaal zelf verbouwd met hulp van familie en vrienden. Inmiddels woon in samen met mijn vriendin in het prachtige Zuilen in Utrecht.

Wat kun je van Thomas verwachten.

Ik stel me graag voor als een jonge, enthousiaste makelaar. Door mijn bouwkundige achtergrond en inmiddels 8 jaar ervaring in de makelaardij heb ik een hele hoop bagage.

Waarom aankoop? Binnen de makelaardij vind ik het vooral leuk om mensen te adviseren en hen te begeleiden in het proces van het kopen van een woning. Het kopen van een woning, zeker de eerste, is een heel spannend proces.

Wanneer je mij als je aankoopmakelaar inschakelt is “vertrouwen” het sleutelwoord.

Ik vind het belangrijk om op een informele manier te werken waarin openheid en transparantie voorop staan. Ik leer je graag kennen, sta in het hele proces graag naast je en kijk samen wat het beste huis is voor jou. Omdat ik alleen aankoop (en niet verkoop) heb ik alle tijd voor je en weet ik hoe belangrijk het is snel te schakelen.