Vacature! Word jij onze nieuwe aankoopmakelaar?

Wat zoeken wij?

Ter uitbereiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren aankoopmakelaar die op zoek is naar een nieuwe uitdaging! Je bent gek op aankopen en wil hier graag meer mee doen. Je hebt passie om mensen te adviseren, hebt een actieve houding en kan zelfstandig werken. Daarnaast ben je enthousiast, hou je van contact en stel je mensen op hun gemak. Je hebt je KRMT diploma en al een (paar) jaar werkervaring in de makelaardij. Je bent bij voorkeur minimaal 4 dagen beschikbaar.

Werken bij Dina Verkoopt en Thomas de Aankoopmakelaar. Waarom zou ik dat willen?

Nou, bijvoorbeeld omdat wij een makelaarskantoor zijn gestart omdat we het echt anders wilden doen dan andere makelaars. De klant op nummer één zetten en met ze meedenken tijdens één van de spannendste maar ook stressvolle tijd in hun leven. Maar bovenal willen we met plezier voor onze klanten werken.

Hoe we dit doen? Door voor ze klaar te staan. Goede communicatie vinden we heel belangrijk. Even een klusje tussendoor omdat dit een brandje blust, of om een klant een glimlach op zijn gezicht te toveren is bij ons dan ook dagelijkse kost. Wij zijn een jong kantoor met een duidelijke doelgroep, we werken vooral voor klanten tussen de 25 – 40 jaar, daar ligt onze kracht. Laagdrempelig contact en werken op een relaxte manier zorgt ervoor dat wij allemaal met plezier naar ons werk gaan.

Even ons kantoor voorstellen:
Thomas koopt alleen maar woningen aan, hij is de hele dag onderweg met klanten om te bezichtigen, te adviseren en te bieden.
Dina doet de verkoop, zij is hele dagen aan het bezichtigen en ontmoet veel nieuwe mensen.
Thomas en Dina zijn een stel en wonen samen in Vleuten.
Jordi houdt zich net als Thomas alleen bezig met aankoop en is werkzaam in onze nieuwe regio Rotterdam. Jordi woont in Reeuwijk met zijn vrouw en twee kids.
Inge is met haar hbo-opleiding Hotelschool en KRMT opleiding op samen met Dina het verkoopteam. Ze woont samen met haar vriend in Utrecht.

Ten slotte Helga en Moniek. Zij zijn onze officemanagers en zorgen dat alles op kantoor op rolletjes loopt! Zowel Helga als Moniek hebben een bak aan ervaring, werken hard en zijn ontzettend gezellig. Helga woont samen met haar vriend in Houten en Moniek met haar twee kids en man in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Samen zorgen we voor een gezellige sfeer op kantoor, borrelen we regelmatig en werken met z’n allen aan een gezamenlijk doel en missie: mensen helpen op een relaxte manier helpen verhuizen.

Oke.. wat moet ik dan allemaal doen?

Als aankoopmakelaar ga je samen met Thomas mensen adviseren en begeleiden bij het kopen van een huis. We verwachten dat je ons team ondersteund en dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen klanten. 

Je kunt aan de volgende werkzaamheden denken:

 • Kennismakingsgesprekken met potentiële huizenkopers
 • Actief zoeken voor jouw klanten
 • Aankoopbezichtigingen verzorgen
 • (Telefonisch) advies geven aan klanten
 • Onderhandelingen voeren
 • Koopaktes doornemen en inspecties uitvoeren

Daarnaast lijkt het ons fantastisch als je elke dag met ons mee wilt denken hoe we onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Leuke, creatieve en klantgerichte ideeën zijn meer dan welkom. Vinden we ze leuk? Dan krijg je alle vrijheid om ze uit te voeren.

Wat krijg ik ervoor terug?

Genoeg! Hopen we:

 • Marktconform salaris
 • Een gezellige en fijne werkplek in Utrecht
 • 6 hele gezellige collega’s (al zeggen we ’t zelf ;-))
 • Uitdagende en ambitieuze werkomgeving
 • Vrijheid in jouw werk, we kijken naar jouw prestaties ipv gewerkte uren
 • Doorgroeimogelijkheden naar zelfstandig makelaar (franchise, zoals Rotterdam)

Afgezien van deze open deuren willen we ook graag met jou meedenken. Wil jij bijvoorbeeld werken combineren met je gezin of doorgroeien als zelfstandig aankoopmakelaar in je eigen regio? Laten we kijken naar de mogelijkheden.

Solliciteren?

Yes please!!

Nieuwsgierig of wij de juiste fit voor jou zijn? Stuur dan een mailtje naar info@thomasdeaankoopmakelaar.nl inclusief motivatie en CV om vervolgens een afspraak te plannen.

Thomas de Aankoopmakelaar
Thomas de Aankoopmakelaar
Wat voor hypotheek kan ik krijgen?

Voorbereiding is alles! Vandaar dat wij in ons proces altijd beginnen met de financiële check.

Meer informatie