Ons team

Ons team bestaat uit gespecialiseerde aankoopmakelaars en een sterke backoffice, allen met passie voor de makelaardij. Ontmoet hier onze collega’s!

Thomas van Elteren – Aankoopmakelaar (RMT)

Thomas is geboren en getogen in Lopik (omgeving Utrecht). Opgegroeid in een aannemersfamilie stond hij van kinds af aan op de steigers. Tijdens zijn studie bouwkunde, management en makelaardij maakte hij kennis met dit mooie vak. Na zijn studie heeft Thomas 6 jaar lang op een makelaarskantoor gewerkt, al zijn diploma’s gehaald en de kneepjes van het vak geleerd. Zijn kennis van bouwkunde past hij nog dagelijks toe in zijn werk als aankoopmakelaar. In 2016 richtte hij Thomas de aankoopmakelaar op. Wat begon als eenmanszaak is nu een gezellig groeiend team dat onder de naam van Thomas in de regio Utrecht en Rotterdam actief is.

Linda Goorts
– Aankoopmakelaar (RM)

Met haar roots in Brabant en ervaring op zowel de Amsterdamse als Utrechtse woningmarkt staat Linda haar mannetje wel! Op haar 21ste begon Linda als kandidaat makelaar in het Amsterdamse, echter door een verhuizing naar Vleuten 9 jaar geleden is ze terecht gekomen in het Utrechtse vastgoed. Na de vele verkopen en aankopen op de Utrechtse markt is het duidelijk geworden dat de echte passie bij het aankopen ligt. Het begeleiden en ontzorgen van klanten in dit intensieve traject is waar Linda energie van krijgt! 

Jordi Hoogendoorn – aankoopmakelaar (KRMT)

Jordi is tegelijk met Thomas begonnen in de makelaardij. Ze hebben altijd goed contact gehad. Na een aantal jaar maakte Jordi de overstap naar het bankwezen. Hij heeft bij verschillende banken gewerkt, onder andere als hypotheekadviseur. Na enkele jaren besluit Jordi dat het corporate bedrijfsleven achter zich wil laten. Hij wilde meedenken, snel schakelen en meer verantwoordelijkheid. Zijn achtergrond als makelaar lonkte, dus zocht Jordi weer contact op met Thomas. Nu zet Jordi zich dagelijks in voor mensen die een huis zoeken in de regio Utrecht en Rotterdam.

Dina – verkoopmakelaar (KRMT)

Het ondernemen werd Dina bijna letterlijk met de paplepel ingegoten: ze groeide op in een ondernemersfamilie en hielp op jonge leeftijd haar vader op zijn notariskantoor. Na een rechtenstudie maakte ze de stap richting makelaardij. Na een paar jaar werken op makelaarskantoren startte ze Dina verkoopt. Haar missie (die ze met veel plezier uitdraagt): mensen helpen in één van de spannendste periodes van hun leven!

Samen met Thomas woont ze aan de rand van het oude Vleuten. Net buiten de stad, tegen Haarzuilens aan en dicht bij het groen. “Het beste van twee werelden.”, zegt ze.

Inge – Assistent Makelaar (ARMT)

Met haar hbo-opleiding Hotelschool op zak is Inge nu ook bijna klaar met haar Makelaars (KRMT) opleiding. Inge ondersteunt het team administratief op kantoor en verzorgd buiten de bezichtigingen. Ze is enorm gedreven om haar werk goed uit te voeren en dat straalt ze uit. Onderschat haar niet, ondanks haar leeftijd weet Inge veel: ze heeft haar eigen huis net succesvol verbouwd en heeft veel energie!

Ze is in haar studententijd in Utrecht gaan wonen, en heeft daar nu een eigen appartement.

Helga – officemanager

Bel je naar ons kantoor? Grote kans dat je Helga aan de telefoon krijgt! En leuk nieuws: ze is altijd in voor een praatje of een goeie grap. Stilzittten? Nee, doorpakken! Helga plant de bezichtigingen in, maakt de koopaktes op en beantwoordt tussendoor ook nog allerlei vragen van (potentiële) kopers en verkopers. Door haar ruim twaalf jaar ervaring in de makelaardij heeft Helga bij ons op kantoor binnen no-time alles onder controle.

Als echte Utrechtse kent ze de stad op haar duimpje, maar inmiddels woont Helga met haar vriend in Houten.

Moniek – officemanager

Door haar jarenlange ervaring in de makelaardij neemt Moniek een berg kennis mee. Al jaren lang ondersteunt zij makelaars en helpt ze klanten op weg. Het leuke van Moniek, naast vrolijkheid en haar enorme klantgerichtheid, is dat ze altijd bezig is met hoe dingen beter en sneller kunnen. Ze zit nooit stil en wil altijd verbeteren. Ze is een echte aanwinst van ons team en samen met Helga rockt zij kantoor en is een hele fijne eerste indruk!

Moniek is gek op verhuizen. Ze verhuisde van Maarssen naar ’t Zand in Leidsche Rijn, om vervolgens naar Linschoten en tot slot Nieuwerbrug aan den Rijn of all places. Dus zeker een connectie met Utrecht EN verhuizen.

Thomas de Aankoopmakelaar
Thomas de Aankoopmakelaar
Wat voor hypotheek kan ik krijgen?

Voorbereiding is alles! Vandaar dat wij in ons proces altijd beginnen met de financiële check.

Meer informatie