Ervaringen van klanten

Thomas wist, na onze eerste kennismaking, gelijk waar we naar opzoek waren. Binnen 4 maanden hebben wij ons droomhuis gekocht! Zeker in deze markt is het fijn om iemand te hebben die een realistisch beeld heeft van de huizen en de prijzen en daar ook eerlijk over is. Als we ooit nog eens gaan verhuizen, bellen wij Thomas zeker weer!

Huis in Utrecht gevonden voor Thijs en Willemijn met Thomas de Aankoopmakelaar
Thijs & Willemijn

Na een aantal maanden zelf in Utrecht gezocht te hebben naar een huis hebben we uiteindelijk besloten om de hulp van Thomas in te schakelen. Thomas heeft ons erg goed geholpen en had altijd een goede kritische blik wanneer we een huis gingen bezichtigen. Ook raadde hij ons af en toe af om ergens te gaan kijken, dit scheelde ons erg veel tijd.

Uiteindelijk hebben we via een kennis/concu collega van Thomas dan toch een huis gevonden. Omdat dit wat lastige (juridische/financiële) constructies met zich meebracht was het fijn dat Thomas ons door dit traject begeleidde. De wijze van communiceren, de persoonlijke en laagdrempelige benadering en de bereikbaarheid van Thomas maken het fijn om met Thomas je zoektocht naar een huis te doen! Al met al erg tevreden!

Huis in Utrecht gevonden voor Midas & Anne met Thomas de Aankoopmakelaar
Midas & Anne

Wekelijks contact gehad tijdens de bezichtigingsperiode. Konden vaak eerder bij huizen kijken dan andere. Tijdens vakanties was Thomas ook goed bereikbaar. Samen een goede strategie besproken waardoor we redelijk snel een mooi huis hebben kunnen aankopen in een krappe markt.

Huis in Utrecht gevonden voor Koen & Annika met Thomas de Aankoopmakelaar
Koen & Annika

Na een lange zoektocht in verschillende plaatsen hebben we met de hulp van Thomas een heel fijn huis gekocht in Lopik. En dankzij zijn onderhandelingen zelfs ónder de vraagprijs! Tijdens het hele proces was er een heldere communicatie en hij wees ons altijd op de (on)mogelijkheden van de woningen die we gingen bekijken. Wij zijn héél blij met zijn hulp en kunnen niet wachten tot we kunnen beginnen met klussen.

Huis in Utrecht gevonden voor Dave & Michelle met Thomas de Aankoopmakelaar
Dave & Michelle

Makkelijk contact, goed op de hoogte van de markt in Utrecht, snelle acties en een mooi resultaat! Zonder Thomas de Aankoopmakelaar had de zoektocht nog wel even kunnen duren. Tevreden.

Huis in Utrecht gevonden voor Ans, Anton en Julia met Thomas de Aankoopmakelaar
Ans, Anton & Julia

Thomas heeft ons zeer deskundig geholpen met het advies en het uitbrengen van een bod. Ook de bereikbaarheid was zeer goed, er was duidelijk overleg.

Huis in Utrecht gevonden voor Joske en Joost met Thomas de Aankoopmakelaar
Joost & Joske

Het contact met Thomas was heel fijn. Hij luisterde goed en begreep onze wensen. Je kan makkelijk met hem praten en hij is goed bereikbaar. Bij bezichtigingen gaf hij duidelijk aan wat de situatie was : wat moet worden vernieuwd en ongeveer hoeveel dat zou gaan kosten. Verder is hij een goede Onderhandelaar en heeft hij toch de prijs fors naar beneden kunnen drukken.

Beoordeling Thomas de aankoopmakelaar
Geraldine & Fredrich

Uitstekende onderhandeling en resultaat! Thomas is zeer meedenkend, ontzorgt je bij de biedingen, afspraken en onderhandelingen. fijne communicatie gedurende mijn gehele zoektocht. Uiteindelijk voor een goede prijs mijn huis kunnen kopen!

Thomas de aankoopmakelaar
Milou

Ik ben goed geholpen door Thomas, als nieuwkomer in de woningmarkt wist hij mij goed advies te geven over de mogelijkheden die ik had. Zijn pro-actieve werkhouding zorgde er voor dat we veel woningen konden bezichtigen en uiteindelijk een goede keuze konden maken. Zeker aan te bevelen.

Beoordeling Thomas de aankoopmakelaar
Andreas

Thomas gaf ons een heel prettig gevoel, het is fijn dat er iemand met een deskundig en kritisch oog meekijkt én meedenkt. Daardoor hadden wij een heel realistisch beeld van het huis dat we gekocht hebben en de verbouwing waar we mee starten. En ook niet onbelangrijk: we kochten het huis onder de vraagprijs (ja, echt!). Thomas, ontzettend bedankt!

Huis in Utrecht gevonden voor Bram & Ieke met Thomas de Aankoopmakelaar
Bram & Ieke

Thomas de aankoopmakelaar heeft me zeer goed geholpen bij het vinden van mijn nieuwe woning! Hij is deskundig en denkt echt mee met als doel om de juiste woning te vinden. Hij neemt voldoende tijd en zorgt er met zijn persoonlijke aanpak zeker voor dat je geen nummer bent.

Huis in Utrecht gevonden voor Niels met Thomas de Aankoopmakelaar
Niels

Na al enige tijd zelf op zoek te zijn naar een woning, had ik samen met Thomas binnen een maand een woning gevonden! De communicatie liep erg fijn. Thomas reageert erg snel, en denkt ook goed met je mee. Hij geeft ook het gevoel alle tijd en ruimte voor je te hebben om je te begeleiden. Zeker een aanrader!

Huis in Utrecht gevonden voor Ellen met Thomas de Aankoopmakelaar
Ellen

Heel goed en prettig contact gehad met Thomas. Ook via WhatsApp, wat zeer praktisch was. Goed ter zake, kundig en een duidelijke strategie en aanpak. Zeer tevreden!

Huis in Utrecht gevonden voor Mark met Thomas de Aankoopmakelaar
Mark

Thomas is snel, professioneel en betrouwbaar. Wist goed in te voegen in onze wensen. Super geholpen.

Huis in Utrecht gevonden voor Sjoerd & Lianne met Thomas de Aankoopmakelaar
Lianne & Sjoerd

Thomas is deskundig en bovendien ontzettend prettig in de omgang. Hij is goed bereikbaar en was altijd aanwezig bij bezichtigingen voor advies. Tot aan de notariële afhandeling is hij nauw betrokken, een absolute aanrader!

Huis in Utrecht gevonden voor Fleur met Thomas de Aankoopmakelaar
Fleur

Dankzij Thomas wonen wij nu in het prachtige Utrecht. In een moeilijke woningmarkt heeft hij voor ons geweldig meegedacht en onderhandeld. Zonder Thomas was het nooit gelukt!

Huis in Utrecht gevonden voor Lieke & Joost met Thomas de Aankoopmakelaar
Lieke & Joost

Samen met Thomas hebben we diverse woningen bekeken waarbij Thomas (gevraagd en ongevraagd) zijn deskundige en zeer nuttige mening heeft gegeven. Altijd heeft hij ons geattendeerd op tekortkomingen, positieve kanten en mogelijkheden van de diverse woningen. Thomas is altijd goed bereikbaar geweest, ook buiten kantoortijden en in weekenden, en indien nodig zette hij net dat extra stapje om toch een bezichtiging te regelen wanneer we echt graag een woning wilden zien. Toen we ons huis hadden gevonden heeft Thomas ons begeleid bij het bieden wat uiteindelijk tot de aankoop van onze woning heeft geleid. Onze ervaring met Thomas is super geweest en we bevelen hem van harte aan!

Huis in Utrecht gevonden voor Aarendjan & Cathy met Thomas de Aankoopmakelaar
Aarendjan & Cathy

Thomas is top. Hij is goed bereikbaar via telefoon en via whatsapp. Reageert eigenlijk altijd snel en zegt waar het op staat. Heeft ons goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis. Eigenlijk kan ik geen verbeterpunten bedenken voor Thomas. Echt een aanrader dus!

Beoordeling Thomas de aankoopmakelaar
Dominique & Tamar
Wat voor hypotheek kan ik krijgen?

Voorbereiding is alles! Vandaar dat wij in ons proces altijd beginnen met de financiële check.

Meer informatie