Nieuws van Thomas

Kijk voor het laatste nieuws ook op mijn Facebook of LinkedIn!

Vacature KRMT – Makelaar

Vacature KRMT – Makelaar

29 juni 2021

Word jij onze nieuwe makelaar? Wat zoeken wij? Ter uitbereiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste makelaar die op zoek is naar een nieuwe uitdaging! Je hebt passie voor het makelaarsvak, hebt een actieve houding en kan zelfstandig werken. Daarnaast ben je enthousiast, hou je van contact en stel je mensen […]

Appartement kopen? Hier moet je op letten!

Appartement kopen? Hier moet je op letten!

15 januari 2020

Ben jij van plan om een appartement te kopen? Wist jij dat er verschillen bestaan tussen het kopen van een appartement en het kopen van een huis? Het aankoopproces is hetzelfde, maar bij de aankoop van een appartement komen andere dingen om te hoek kijken. Je hebt te maken met gezamenlijk onderhoud, servicekosten, VVE’s, etc. […]

Verliefd op een jaren ’30 woning. Hoe pak je dat aan?

Verliefd op een jaren ’30 woning. Hoe pak je dat aan?

23 december 2019

Jaren 30 woningen zijn vaak karakteristieke huizen met veel stijl en uitstraling. Hoge plafonds, ouderwetse details zoals ornamenten en glas in lood ramen. Ze liggen vaak in prachtige ruim opgezette buurten en hebben grote tuinen.

Thomas komt graag bij je langs.

Ik plan graag een vrijblijvend gesprek in waarin we jouw woonwensen doornemen, je het een en ander uitleg over de huidige markt en het “koop-traject”. En ik vertel natuurlijk wat ik hierin voor je kan betekenen. Het kost je niks, slechts een uurtje van je tijd. Het gesprek kan ook bij jou thuis plaatsvinden (na werktijden).

    Waarom zou je Thomas de aankoopmakelaar inschakelen?

    “Dankzij Thomas hebben we geen moment getwijfeld, en wonen we nu in ons droomhuis.” - Carolien & Maarten

    Hij zorgt ervoor dat je niet te veel betaalt voor je huis en bespaart je tijd. Hij zorgt ervoor dat je niet te veel betaalt voor je huis en bespaart je tijd.
    Hij regelt alle zaken omtrent de aankoop van je huis in overleg met jou, want hij heeft kennis van zaken. Hij regelt alle zaken omtrent de aankoop van je huis in overleg met jou, want hij heeft kennis van zaken.
    Hij is er voor jou, hij luistert naar jouw wensen, hij staat aan jouw kant. Hij is er voor jou, hij luistert naar jouw wensen, hij staat aan jouw kant.