Ons team

Ons team bestaat uit gespecialiseerde aankoopmakelaars en een sterke backoffice, allen met passie voor de makelaardij. Ontmoet hier onze collega’s!

Jordi Hoogendoorn – aankoopmakelaar

Jordi is jouw makelaar in Rotterdam! Jordi is tegelijk met Thomas begonnen in de makelaardij. Ze hebben altijd goed contact gehad. Na een aantal jaar maakte Jordi de overstap naar het bankwezen. Hij heeft bij verschillende banken gewerkt, onder andere als hypotheekadviseur. Na enkele jaren besluit Jordi dat hij het corporate bedrijfsleven achter zich wil laten. Hij wilde meedenken, snel schakelen en meer verantwoordelijkheid. Zijn achtergrond als makelaar lonkte, dus zocht Jordi weer contact met Thomas. Nu zet Jordi zich dagelijks in voor mensen die een huis zoeken in de regio Utrecht en Rotterdam.

Thomas van Elteren

Thomas is geboren en getogen in Lopik (omgeving Utrecht). Opgegroeid in een aannemersfamilie stond hij van kinds af aan op de steigers. Tijdens zijn studie bouwkunde, management en makelaardij maakte hij kennis met dit mooie vak. Na zijn studie heeft Thomas 6 jaar lang op een makelaarskantoor gewerkt, al zijn diploma’s gehaald en de kneepjes van het vak geleerd. Zijn kennis van bouwkunde past hij nog dagelijks toe in zijn werk als aankoopmakelaar. In 2016 richtte hij Thomas de aankoopmakelaar op. Wat begon als eenmanszaak is nu een gezellig groeiend team dat onder de naam van Thomas in de regio Utrecht en Rotterdam actief is.

Helga – officemanager

Bel je naar ons kantoor? Grote kans dat je Helga aan de telefoon krijgt! En leuk nieuws: ze is altijd in voor een praatje of een goeie grap. Stilzittten? Nee, doorpakken! Helga plant de bezichtigingen in, maakt de koopaktes op en beantwoordt tussendoor ook nog allerlei vragen van (potentiële) kopers en verkopers. Door haar ruim twaalf jaar ervaring in de makelaardij heeft Helga bij ons op kantoor binnen no-time alles onder controle.

Moniek – officemanager

Door haar jarenlange ervaring in de makelaardij neemt Moniek een berg kennis mee. Al jaren lang ondersteunt zij makelaars en helpt ze klanten op weg. Het leuke van Moniek, naast vrolijkheid en haar enorme klantgerichtheid, is dat ze altijd bezig is met hoe dingen beter en sneller kunnen. Ze zit nooit stil en wil altijd verbeteren. Ze is een echte aanwinst van ons team en samen met Helga rockt zij kantoor en is een hele fijne eerste indruk!

Moniek is gek op verhuizen. Ze verhuisde van Maarssen naar ’t Zand in Leidsche Rijn, om vervolgens naar Linschoten en tot slot Nieuwerbrug aan den Rijn of all places. Dus zeker een connectie met Utrecht EN verhuizen.

Stuur ons een berichtje

    Thomas de Aankoopmakelaar
    Thomas de Aankoopmakelaar
    Wat voor hypotheek kan ik krijgen?

    Voorbereiding is alles! Vandaar dat wij in ons proces altijd beginnen met de financiële check.

    Meer informatie