Ons team

Ons team bestaat uit gespecialiseerde aankoopmakelaars en een sterke backoffice, allen met passie voor de makelaardij. Ontmoet hier onze collega’s!

Thomas van Elteren

Thomas is geboren en getogen in Lopik (omgeving Utrecht). Opgegroeid in een aannemersfamilie stond hij van kinds af aan op de steigers. Tijdens zijn studie bouwkunde, management en makelaardij maakte hij kennis met dit mooie vak. Na zijn studie heeft Thomas 6 jaar lang op een makelaarskantoor gewerkt, al zijn diploma’s gehaald en de kneepjes van het vak geleerd. Zijn kennis van bouwkunde past hij nog dagelijks toe in zijn werk als aankoopmakelaar. In 2016 richtte hij Thomas de aankoopmakelaar op. Wat begon als eenmanszaak is nu een gezellig groeiend team dat onder de naam van Thomas in de regio Utrecht en Rotterdam actief is.

Jordi Hoogendoorn – aankoopmakelaar

Jordi is tegelijk met Thomas begonnen in de makelaardij. Ze hebben altijd goed contact gehad. Na een aantal jaar maakte Jordi de overstap naar het bankwezen. Hij heeft bij verschillende banken gewerkt, onder andere als hypotheekadviseur. Na enkele jaren besluit Jordi dat het corporate bedrijfsleven achter zich wil laten. Hij wilde meedenken, snel schakelen en meer verantwoordelijkheid. Zijn achtergrond als makelaar lonkte, dus zocht Jordi weer contact op met Thomas. Nu zet Jordi zich dagelijks in voor mensen die een huis zoeken in de regio Utrecht en Rotterdam.

Dina – verkoopmakelaar

Het ondernemen werd Dina bijna letterlijk met de paplepel ingegoten: ze groeide op in een ondernemersfamilie en hielp op jonge leeftijd haar vader op zijn notariskantoor. Na een rechtenstudie maakte ze de stap richting makelaardij. Na een paar jaar werken op makelaarskantoren startte ze Dina verkoopt. Haar missie (die ze met veel plezier uitdraagt): mensen helpen in één van de spannendste periodes van hun leven!

Samen met Thomas woont ze aan de rand van het oude Vleuten. Net buiten de stad, tegen Haarzuilens aan en dicht bij het groen. “Het beste van twee werelden.”, zegt ze.

Jolanda – verkoopmakelaar

Jolanda is gek op huizen en mensen. En dat komt goed uit; want zij is onze nieuwe makelaar! Mensen op een fijne, laagdrempelige manier helpen – daar gaat ze voor. Hoe meer persoonlijk contact met onze klanten, hoe meer plezier ze in haar werk heeft!

Ze is geboren en getogen in Bussum, waar ze ook woont met haar man en kinderen.

Helga – officemanager

Bel je naar ons kantoor? Grote kans dat je Helga aan de telefoon krijgt! En leuk nieuws: ze is altijd in voor een praatje of een goeie grap. Stilzittten? Nee, doorpakken! Helga plant de bezichtigingen in, maakt de koopaktes op en beantwoordt tussendoor ook nog allerlei vragen van (potentiële) kopers en verkopers. Door haar ruim twaalf jaar ervaring in de makelaardij heeft Helga bij ons op kantoor binnen no-time alles onder controle.

Als echte Utrechtse kent ze de stad op haar duimpje, maar inmiddels woont Helga met haar vriend in Houten.

Inge – commerciële binnendienst medewerker

Vers van haar hbo-opleiding Hotelschool aan de Hogeschool Tio in Utrecht is Inge bij het team aangesloten! Bij ons leert ze alles over de makelaardij in de praktijk, terwijl ze ondertussen de theorie bestudeert op de makelaarsopleiding bij het SVMNIVO. Op kantoor ondersteunt ze alle collega’s met de dagelijkse werkzaamheden. Tijdens de hotelschool heeft ze veel geleerd over hospitality, en daar ligt precies haar kracht. Een zeer waardevolle en klantgerichte support!

Ze is in haar studententijd in Utrecht gaan wonen, en heeft daar nu een eigen appartement.

Neem contact op met ons

Thomas de Aankoopmakelaar
Thomas de Aankoopmakelaar
Wat voor hypotheek kan ik krijgen?

Voorbereiding is alles! Vandaar dat wij in ons proces altijd beginnen met de financiële check.

Meer informatie