Ook jouw huis verkopen?

Relaxed verhuizen met Dina verkoopt

Een nieuwe woning kopen is mooi, maar ook je huidige woning moet worden verkocht. Hoe pak je dat aan? Ga je meteen verkopen of is het financieel handiger eerst iets anders te kopen en naar een tijdelijke plek te zoeken? Dina verkoopt helpt jou met een soepele verhuizing en alles wat daarbij komt kijken. Ook handig: een kennismakingsgesprek met een aankoopmakelaar uit het team van Thomas en een verkoopmakelaar van Dina verkoopt. We bespreken alle zaken rondom een verkoop én aankoop in één gesprek.

Hoe werken wij

samen?

Thomas en Dina werken samen, eten samen en wonen zelfs samen. De makelaardij is hun grote gezamenlijke passie. Toch zijn verkoop en aankoop een totaal ander vak. Hierin vullen de teams van Thomas en Dina elkaar naadloos aan. Door de intensieve samenwerking tussen de teams, weten aankoopmakelaar en verkoopmakelaar constant van elkaar wat er speelt rondom jouw verhuizing.

Combinatiedeal verkoop- en aankoopbegeleiding

Wanneer Thomas de aankoopmakelaar en Dina verkoopt samen voor je aan de slag gaan krijg je €500 korting op de totaalprijs. Meer weten?

Contact met Dina verkoopt

Contact met Thomas de aankoopmakelaar

Thomas de Aankoopmakelaar
Thomas de Aankoopmakelaar
Wat voor hypotheek kan ik krijgen?

Voorbereiding is alles! Vandaar dat wij in ons proces altijd beginnen met de financiële check.

Meer informatie